Agenda

Kennismakingsprogramma Provinciale Staten Overijssel

Altijd al nieuwsgierig geweest naar provincie Overijssel? Ben jij geïnteresseerd in hoe besloten wordt over provinciale wegen, wonen en windmolens? Draag je de VVD een warm hart toe? Dan is het Kennismakingsprogramma Provinciale Staten Overijssel iets voor jou!

De VVD in onze regio is voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2023 op zoek naar gedreven liberalen die zich willen inzetten voor Overijssel. Tijdens het kennismakingsprogramma maak je kennis met provinciale politici, ervaar je welke politieke onderwerpen actueel zijn en woon je een vergadering van Provinciale Staten bij in het Huis der Provincie Overijssel.

Na deelname aan het kennismakingsprogramma heb je een goed beeld of de provinciale politiek bij jou past. Overigens is het geen probleem als je later instroomt of gedeeltelijk deelneemt aan het programma.

Deelname aan het kennismakingsprogramma is facultatief en maakt geen onderdeel uit van de formele kandidaatstellingsprocedure voor de Provinciale Statenverkiezingen van 2023. Daarnaast wordt er een deelnemersbijdrage van €10,- per fysieke bijeenkomst gevraagd om de bijeenkomsten mogelijk te maken.

Ben je als Overijsselse liberaal enthousiast geworden van dit kennismakingsprogramma? Meld je dan aan bij Onno Fiechter via ojpfiechter@hotmail.com. We hebben je er graag bij.

De voorlopige planning is als volgt:

Bijeenkomst: Meet and Greet met gedeputeerde Monique van Haaf

Datum: zaterdag 9 oktober 2021
Tijdblok: 10.00 uur tot 11.30 uur
Locatie: nader te bepalen

Bijeenkomst: Training Provinciale Staten
Datum: zaterdag 13 november 2021
Tijdblok: 10.00 uur tot 12.30 uur
Locatie: nader te bepalen

Bijeenkomst: Bezoek aan Provinciale Staten
Datum: woensdag 15 december 2021
Tijdblok: 10.00 uur tot 14.00 uur
Locatie: Huis der Provincie Overijssel

Bijeenkomst: Training Drijfveren
Datum: zaterdag 12 februari 2022
Tijdblok: 10.00 uur tot 12.30 uur
Locatie: nader te bepalen

Bijeenkomst: Training Kandidaatstelling en afsluiting
Datum: zaterdag 23 april 2022
Tijdblok: 10.00 uur tot 12.30 uur
Locatie: nader te bepalen