Agenda

Ledenactiviteit VVD Enschede

Landgoed 't Stroot Strootsweg 401, Enschede, Overijssel

Op zondag 7 november organiseren we vanaf 14:00 uur een najaars-ledenactiviteit. We gaan klootschieten op Landgoed 't Stroot en gedurende deze activiteit is er ruim mogelijkheid om met elkaar bij te praten, de ontwikkelingen te bespreken en uit te kijken naar het verkiezingsjaar. U bent welkom of 1 of 2 introducees mee te nemen. We […]

Algemene Ledenvergadering 3

MS Teams

Vaststellen definitieve Kieslijst Gemeenteraadsverkiezingen 2022 Aanmelden (voor Teamslink) via secretaris VVD. Gegevens in de convocatiemail.

Nieuwjaarsborrel VVD

MS Teams

Komend jaar beginnen we met een nieuwjaarsborrel op dinsdag 18 januari vanaf 19.30. Deze bijeenkomst zal, net als de afgelopen nieuwjaarsborrel, online worden georganiseerd. Als bestuur zorgen wij vooraf voor een leuke borrelplank en een goed programma met o.a. de politieke actualiteiten en een (lokale) quiz. Daarnaast is er ruim tijd om onderling met elkaar […]

Ledenactiviteit VVD Enschede

Landgoed 't Stroot Strootsweg 401, Enschede, Overijssel

Meld je aan voor de ledenactiviteit van de VVD Enschede. 14:00 Inloop met koffie/thee en wat lekkers 15:00 Start activiteit 16:30 Borrel en een hapje Meld je aan vóór maandag 16 mei 21:00 uur.

Eindejaars BBQ

Om het einde van het politieke jaar in te luiden organiseert de bestuurscommissie van de VVD Enschede samen met de nieuwe fractie een zomer barbecue. Details volgen nog, maar meld je alvast aan via onderstaand formulier. Graag tot dan!

Netwerkevenement VVD Enschede

Enschede Oude Markt, Enschede, Overijssel

Globale planning: 15:30 Inloop met koffie/thee 16:00 Bedrijfsbezoek I 16:30 Campus tour 17:00 Bedrijfsbezoek II 18:00 Borrel 19:00 Diner Details volgen! Meld je alvast aan voor een mooie dag.